نام کاربری: کلمه عبور: ورود | ثبت نام
امروز چهارشنبه 29 اسفند سال 1397
      

شرکت دریازاد
شرکت لازک
شرکت هوورراش
شیلات نگین بیستون
مه پروتیین
شرکت فرآورده های دریایی نگین شالو
شرکت آبزیان مهتاب
شرکت بوشهر پرشین
شرکت میلاتون جنوب
شرکت لیان موج
شرکت جاده ابریشم لیان
برگزاري کارگاه آموزشی HACCP به همت تیم توسعه خوشه صنعتی فرآوری آبزیان استان بوشهر
23:18:13 - 1396/05/08
کارگاه آموزشی HACCP «آشنایی با سیستم تجزیه و تحلیل خطر، نقاط کنترل بحرانی در واحدهای صنایع غذایی و شیلاتی» برگزار گردید.

کارگاه آموزشی HACCP «آشنایی با سیستم تجزیه و تحلیل خطر، نقاط کنترل بحرانی در واحدهای صنایع غذایی و شیلاتی» با حضور مدیران ارشد، مسئولین فنی کارخانجات عمل آوری و فراوری محصولات شیلاتی استان و دانشجویان روز یکشنبه 8 مردادماه 96 در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خلیج فارس به همت تیم توسعه خوشه صنعتی فرآوری آبزیان و با مشارکت شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر برگزار گردید.

در این دوره آموزشی که با تدریس «دکتر اکبریان» عضو کمیته کشوری HACCP وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور برگزار گردید، کارشناسان با مفاهیم و اصول بهداشت مواد غذایی، الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل مدیریت سیستمی از طریق پیش نیازهای اجرایی سیستم HACCP، مراحل مقدماتی، اجرایی و نهایی و همچنین ممیزی سیستم HACCP در صنایع غذایی و شیلاتی آشنا شدند.

گفتنی است سیستم HACCP جهت شناسائی و کنترل خطرهایی که از نظر ایمنی مواد غذائی اهمیت دارند ‌طراحی شده است وهدف اصلی آن ایجاد ایمنی در مواد غذائی است. این سیستم یک روش قانونمند ، علمی و عملی برای شناسائی ،‌ارزیابی و کنترل خطرها در طی تهیه ،‌عمل آوری، ساخت و استفاده از غذا و به طور خلاصه تمام زنجیره غذائی از ابتدای تولید تا انتها برای حصول اطمینان از سالم بودن ماده غذائی در هنگام مصرف است . با تدوین و اجرای دقیق این سیستم  تمام مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی موجود در فرآیند شناسایی و راه‌های کنترل این خطرات به صورت عملی مشخص می شود. به کمک استقرار این سیستم از افت کیفیت محصول به صورت برنامه‌ریزی شده و سیستماتیک جلوگیری می شود، به طوری که مصرف محصول خطری برای مصرف کننده به همراه نداشته باشد.